Torna la «Santa Tapa», el concurs de tapes de la Setmana Santa a Vic

La tercera edició se celebra del 13 al 15 d'abril

Els restauradors participants
Els restauradors participants | Vic Comerç
Redacció
12 d'abril del 2017

Arriba una nova edició de la "Santa Tapa", el concurs de tapes de la Setmana Santa a Vic que organitzen bars, restaurants i Vic Comerç a la ciutat. La tercera edició es celebrarà del 13 al 15 d'abril, ambdós inclosos. La proposta consisteix en una ruta de tapes per 10 bars i restaurants ubicats majoritàriament al Casc Antic. Aquest són El Barmutet, La Cuca, El Moll de la Fusta, La Taverna del Call, Les putes receptes de la iaia, Norton ZN, Restaurant Major3, Atlàntida Bar Restaurant, Vicfood i Ay Papantla.

Cadascun d’aquests establiments ha creat una tapa per a l’ocasió amb noms de referències bíbliques: El pecat concebut, Santificat el vostre nom, Misericòrdia, Cos de Crist, Esperit Sant, Manà, entre d’altres. El preu de la tapa és de 3,5 euros i hi va inclosa una consumició de vi o cervesa. Les tapes seran molt elaborades i sorpresa per tots els que facin el circuit. Els restaurants decoraran els seus establiments amb ambientació religiosa per tal d’augmentar l’experiència sacra de la ruta.

Per participar a la ruta, es podrà recollir un “passaport” a qualsevol dels establiments participants, la Oficina de Turisme o bé es podrà descarregar a través de la web de Vic Comerç. Una vegada segellat tot el passaport amb les 10 tapes, es podrà votar la millor proposta i s’entrarà en el sorteig d’un sopar per a dues persones al restaurant que hagi obtingut la tapa més ben valorada per part del públic.
 
Arxivat a