Calldetenes instal·la nous plafons turístics per promoure les seves rutes

Es tracta de dos cartells a l'inici de la ruta dels Molins i la de Sant Marc

El nou plafó que marca l'inici de la ruta dels Molins
El nou plafó que marca l'inici de la ruta dels Molins | Aj. de Calldetenes
Redacció
07 d'abril del 2017
Calldetenes ha instal·lat dos nous plafons turístics per promoure les seves rutes: la dels Molins i la de Sant Marc. Els cartells, de gran format, inclouen els quatre itineraris turístics del municipi, fotografies i els elements destacats que es poden visitar seguint aquests recorreguts; a més a més, d'informació detallada de cada una de les dues rutes. Tal com informa l'Ajuntament, el disseny dels plafons turístics ha anat a càrrec de l'empresa local SR Mapes, i les fotografies les han realitzat membres de l'Agrupació Fotogràfica de Calldetenes.

El plafó turístic de la ruta dels Molins està situat a la Bassa del Blanqueig, un molt bon punt d'inici d'aquesta ruta; i el de la Ruta de Sant Marc es troba a l'avinguda Francesc Macià (darrere la zona esportiva), just on comença el circuit del Torrental i l'itinerari proposat.

Els plafons s'inclouen en el conjunt d'accions que es porten a terme des de la regidoria de Turisme amb l'objectiu de promocionar el territori i les rutes turístiques que creuen el municipi. Entre d'altres, al mes de desembre es va editar un nou tríptic informatiu de la ruta dels Molins, i actualment també es treballa amb la Diputació de Barcelona en un projecte de millora de la senyalització de la ruta dels Molins per incloure-la en una xarxa de camins global.
 

El nou plafó que marca l'inici de la ruta de Sant Marc. Foto: Aj. de Calldetenes