Èxit intimista i romàntic dels Lewis&Leigh als Hostalets de Balenyà

Són número 1 en descàrregues a la plataforma Amazon, amb el seu darrer treball "Ghost"

Durant el concert d'aquest diumenge
Durant el concert d'aquest diumenge | Toni Carrasco
Toni Carrasco
05 d'abril del 2017
Més de cent persones van omplir el petit i familiar antic Ateneu dels Hostalets per gaudir i vibrar amb la música del duo americà i anglès Lewis&Leigh, aquest diumenge passat. Tothom recordarà aquest duo de veu fràgil i a punt de trencar-se però amb una potència i una suau melodia. Unes cançons i unes veus absolutament màgiques creades perquè en algun moment es trobessin i poguessin compondre harmonies perfectes. Van interpretar en una hora llarga totes les seves cançons del disc Ghost i algunes de treballs anteriors. Precisament, amb Ghost han estat número 1 en descàrregues a la plataforma Amazon.

El músic i cantant anglès Al Lewis de país de Gal·les i la nord-americana, Alva Leigh de l'estat de Mississipí van fer gaudir a un públic entregat i molt receptiu. Aquest treball és una impactant col·lecció de cançons originals que culmina una col·laboració iniciada l'any 2014 quan els dos músics solistes van començar a escriure junts. Es va enregistrar al gener del 2016 als estudis Urchin de Londres amb el tècnic Matt Ingram.

Aquesta ha estat la seva primera gira per la península amb un únic concert a Catalunya, als Hostalets de Balenyà. Una extensa gira que també els portarà per tot el Regne Unit, Dinamarca i Alemanya. El concert ha estat organitzat una vegada més pel KOK. Tot acabant a la platea cantant a cappella a la platea amb la peça 4:19 que va deixar a un públic ja entregat, amb pell de gallina. Aquesta cançó ha estat la millor del 2017 segons la American Music Association del Regne Unit.
 

Durant el concert d'aquest diumenge Foto: Toni Carrasco

Arxivat a