Vic presenta per primer cop la memòria d'activitat que ha fet l'Ajuntament

"L'Ajuntament de Vic en dades" recull les activitats dels diferents serveis municipals i ho envia a tota la ciutadania

Redacció
05 d'abril del 2017

El document que s'està enviant a totes les llars Foto: Osona.com


"L'Ajuntament de Vic en dades" és la publicació de 40 pàgines que concentra la principal activitat feta per l'Ajuntament de Vic durant l'any 2016. La memòria, feta per primer cop i que s'està repartint per a tots els domicilis de la ciutat al llarg d'aquesta setmana, "dibuixa un Ajuntament actiu amb molta feina executada i ben feta", remarca l'alcaldessa de Vic, Anna Erra.

Segons l'Ajuntament de Vic, Erra explica que "la memòria tindrà continuïtat els propers anys", i espera que serveixi perquè es coneguin millor tots els serveis municipals de què es disposa el consistori per tal que puguin ser utilitzats quan calgui.

A la introducció d'aquesta publicació, Erra dona les gràcies a totes les persones que han format part de l'Ajuntament el 2016 i també a tots els ciutadans que han utilitzat els serveis municipals i que, molt sovint, han aportat propostes de millora per fer-los més eficients.

Unes propostes que han arribat a través de reunions amb entitats i veïns, trobades a peu de carrer, trucades telefòniques, correus electrònics, missatges a les xarxes socials o a través de la bústia ciutadana del web municipal, que a finals de l'any passat arribava a la xifra de 7.428 consultes rebudes.
 

Consulta la memòria

Arxivat a