Viladrau anima l'exèrcit espanyol a adherir-se al Pacte Nacional pel Referèndum

L'Ajuntament ha fet entrega de 80 plànols del poble i de 80 fulls informatius per adherir-se el pacte als militars que fan maniobres al municipi

Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:18h
Una vuitantena de soldats de l'exèrcit espanyol faran maniobres des d'aquest dilluns, 3 d'abril, fins al dimecres, 5 d'abril, a Viladrau, Arbúcies i Riells-Viabrea (La Selva). Per aquest motiu l'Ajuntament de Viladrau ha emès un BAN per informar els veïns dels exercicis que faran els soldats al municipi, a peu i en vehicle.

En aquest BAN, l'Ajuntament remarca que, juntament, amb l'Assemblea Nacional Catalana del municipi, han fet entrega dels 80 plànols del poble i de 80 fulls informatius per adherir-se al Pacte Nacional del Referèndum. Alhora demanen a tots els vilatans, entre altres coses, que aprofitin l'ocasió per aconseguir adhesions pel Pacte Nacional pel Referèndum amb la visita dels militars.

El BAN també comunica que Viladrau "s'adhereix als municipis desmilitaritzats de les comarques de Girona". De fet, tal com apunta El 9 nou, el consistori osonenc s'hi adherirà aquest dilluns en un ple extraordinari.

El text, que va firmat per l'alcaldessa Margarida Feliu, acaba reclamant que "en aquests moments importants per a tothom, la democràcia ens posa en el mateix cantó a tots els que hi creiem, tant els que estem a favor de la República Catalana com els que no ho veuen clar".