Concentració de suport sorpresa davant del domicili d'Homs a Taradell

Prop de 150 veïns fan costat al portaveu del PDECat després de quedar apartat del Congrés arran de la inhabilitació del 9-N

Francesc Homs, amb els veïns que s'han concentrat a Taradell
Francesc Homs, amb els veïns que s'han concentrat a Taradell | ND
Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat el 30 de març a les 19:56h

Prop de 150 veïns de Taradell han sorprès Francesc Homs aquest dimecres al vespre amb aplaudiments i crits de "no estàs sol". Tots ells s'han concentrat al mig de la localitat i han anat fins al domicili del portaveu del PDECat per transmetre-li el seu suport després de quedar apartat del Congrés arran de la inhabilitació del 9-N. Les conselleres Neus Munté i Meritxell Borràs i el president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, també han assistit a l'acte.

"És molt emocionant", els ha dit Homs, acompanyat de la seva dona, mentre els donava les gràcies. Així mateix, el dirigent del PDECat ha volgut deixar clar que no és ell qui té un "problema", sinó el govern espanyol. "Amb la seva actitud no fan res més que certificar el seu error", ha manifestat.

Durant la concentració sorpresa, Homs ha rebut la trucada de Carles Puigdemont des dels Estats Units, on ha viatjat juntament amb Raül Romeva per donar a conèixer la situació a Catalunya.





 
Arxivat a