El duo Lewis&Leigh a Balenyà, en un únic concert a Catalunya

Son número 1 en descàrregues a la plataforma Amazon, amb el seu darrer treball "Ghost"

Lewis&Leigh
Lewis&Leigh
Toni Carrasco
29 de març del 2017
Actualitzat a les 16:35h

El músic i cantant anglès Al Lewis i la nord-americana Alva Leigh presentaran el seu primer àlbum Ghost el proper diumenge 2 d'abril a les set de la tarda, al Teatre Ateneu dels Hostalets de Balenyà. El treball de Lewis&Leigh és una impactant col·lecció de cançons originals que culmina una col·laboració iniciada l'any 2014 quan els dos músics solistes van començar a escriure junts.

Ghost és un disc absolutament màgic amb dues veus creades perquè en algun moment es trobessin i poguessin compondre harmonies perfectes. Un treball que ja està recollint els seus fruits, com són aparèixer en vàries llistes del millor de 2016, ésser número 1 en descàrregues a Amazon i guanyant els premis de la Americana Music Association del Regne Unit el 2017 a la millor cançó (4:19) i al millor disc, Ghost.

Aquesta serà la seva primera gira per la península amb un únic concert a Catalunya, als Hostalets. Una extensa gira que també els portarà per tot el Regne Unit, Dinamarca i Alemanya.

El concert està organitzat una vegada més pel KOK i les entrades anticipades es poden trobar al preu de 10 euros a Discos Martulina de Vic i el Forn Nou d'Els Hostalets. El preu a taquilla, el dia del concert, serà de 15 euros.
 

Compra les entrades

Cartell de l'esdeveniment

Arxivat a