Els socis del CP Vic es bolquen a salvar el club

S'aprova el pla de viabilitat on cada soci haurà d'afegir diners extra

Redacció
24 de març del 2017
Actualitzat el 28 de març a les 9:03h
Els socis del Club Patí Vic es van bolcar a salvar l'entitat aquest dimarts en l'assemblea extraordinària. Amb una assistència multitudinària, la majoria dels socis (un 54%) va aprovar el pla de viabilitat econòmica i així evitar el concurs de creditors. Aquest pla preveu que cada soci haurà de fer una aportació de 375 euros per recapitalitzar el club.

D'altra banda, aquest pla també afecta el primer equip d'hoquei que patirà una important retallada en el seu pressupost. Aquest pla preveu que el club estigui sanejat a la temporada 2020-2021. Un total de 480 socis (un 30% del total que té dret a vot) van votar a favor del pla de viabilitat econòmica, mentre que un 46% va votar en contra o es va abstenir.

Paral·lelament, el CP Vic també ha de fer front a la multa per frau a la Seguretat Social, en les cotitzacions d'uns treballadors. Tal com apunten diferents mitjans, la Seguretat Social ha rebaixat la multa de 550.000 euros a la meitat, si es paga durant aquest 2017.

La Junta Directiva del Club va agrair en una carta la participació i suport a l'assemblea extraordinària per l'aprovació del pla de viabilitat. "L'assemblea ha estat un èxit (...) gràcies a la implicació i l'esforç de tots els socis, treballadors, jugadors del 1r equip, entitats, institucions i col·laboradors del club".
Arxivat a