L'escola Emili Teixidor de Roda de Ter ja no té fongs

Les últimes analítiques confirmen que no hi ha fongs patògens a les aules

Redacció
23 de març del 2017
L'escola d'infantil i primària Emili Teixidor de Roda de Ter ja no té fongs. Tal com informa l'Ajuntament, al centre se li van detectar fongs a causa de la humitat després d'unes analítiques encarregades pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, es van fer tot un seguit d'actuacions de neteja i desinfecció de diverses aules que va tenir lloc a principis de febrer.

Tot i aquesta actuació, els fongs -detectats a la sala de mestres i a l'aula de 4t- havien disminuït més de la meitat, però continuava havent-hi un percentatge baix que calia eliminar. Per això, des de Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya, es va proposar la higienització dels espais afectats i ventilació habitual dels espais ocupats.

L'Ajuntament de Roda de Ter va acordar fer una avaluació més acurada de tots els espais de l'escola i fer una higienització a tots els espais i aules. L'empresa de neteja especialitzada en aquest tipus de servei de desinfecció va començar a fer les actuacions als cap de setmana de març. Finalment, després d'aquest tractament no s'ha detectat cap fong patogen i, per tant, els alumnes de 4t podran tornar a la seva aula.
Arxivat a