Els escoltes de Manlleu organitzen una caminada solidària amb les persones refugiades

La caminada d'AEIG Arrels tindrà un recorregut de 9,5 km i serà aquest dissabte 18 de març

Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat el 17 de març a les 18:37h
Els Pioners i Caravel·les de l'Agrupament Escolta i Guia Arrels de Manlleu (AEIG) organitzen una caminada solidària amb les persones refugiades. L'activitat s'organitza en el marc del projecte engegat per aquesta unitat des de principis de curs, que té per objectiu conscienciar a tothom sobre les problemàtiques que pateixen les persones refugiades, així com la recaptació de fons per millorar en la mesura del possible la vida d'aquestes abans que siguin acollides pels diferents països de la Unió Europea que així es van comprometre a fer-ho.

La caminada és aquest dissabte dia 18 de març i és apte per a tots els públics, amb un recorregut de 9,5 km. Les inscripcions tindran un preu de 5 euros, inclou esmorzar i avituallaments. Els diners recaptats aniran destinats íntegrament a organitzacions que treballen amb les persones refugiades. Les inscripcions començaran a les 8 del matí als caus de l'Agrupament (C/ Enric Delaris, 69) i l'inici de la caminada serà al mateix lloc a dos quarts de 9 del matí.

A més de la caminada, el projecte engegat per la unitat de Pioners i Caravel·les té previst organitzar altres esdeveniments per recaptar fons per enviar a organitzacions que treballen amb les persones refugiades. Així, també es produirà un intercanvi de cartes entre els joves i refugiades i refugiats de la seva mateixa edat. Durant el curs, s'està participant activament a les mobilitzacions de pressió social per exigir als polítics que actuïn davant del drama d'aquesta crisi humanitària.
 

Cartell de la caminada. Foto: AEIG

Arxivat a