Unes pintades al pont de Can Molas reclamen una passera

Els missatges "volem una passera" apareixen una setmana després que equip de govern i Diputació de Barcelona expliquessin que el pas romandrà obert als vianants i ciclistes durant les obres

Una de les pintades que hi ha al pont
Una de les pintades que hi ha al pont | Adrià Costa
Redacció
15 de març del 2017
Actualitzat a les 16:32h
Aquest dimarts el pont de Can Molas de Manlleu va a aparèixer amb diferents pintades amb un missatge comú: "Volem una passera". Aquestes estan situades als dos carrils de circulació i en diferents punts de la carretera. Fan referència a la passera alternativa que el veïnat de Vista Alegre reclama per les obres previstes pel pont que tallaran el trànsit cap al centre urbà durant gairebé 8 mesos.

Precisament fa una setmana l'equip de govern de Manlleu i el diputat d'Infraestructures, Jordi Fàbrega, van fer front comú per explicar que no hi podia haver passera durant les obres del pont de Can Molas. Van remarcar que l'Agència Catalana de l'Aigua no permet fer una passera i, a més, construir un nou pont suposaria 3,5 milions d'euros. Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, va desmentir "els falsos rumors", remarcant que es podrà seguir passant pel pont a peu, amb bicicleta o motocicleta durant el període d'obres.
Arxivat a