L'empresa de formatges Betara celebra 25 anys

La indústria del Lluçanès també va rebre el premi PIME Carrefour a la innovació

Durant la celebració del 25è aniversari
Durant la celebració del 25è aniversari | Josep Martínez Castro
Redacció
14 de març del 2017
L'empresa de formatges artesans del Lluçanès Betara celebra el seu 25è aniversari aquest 2017. Fa 25 anys que la família Berengueras va engegar aquesta indústria de formatges artesans. Per celebrar-ho van organitzar una festa amb clients, amics i col·laboradors a l'espai gastronòmic Òpera Samfaina del Liceu.

Entre els 300 convidats, també hi va assistir el Director General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, que va apadrinar la primera línia de formatges d'ovella ecològics provinents de l'Eco Granja Escola de Sant Boi de Lluçanès, que va començar a funcionar l'octubre del 2016.

Mòdol va destacar la capacitat d'innovació i de creixement de l'empresa; mentre que Ramon Berengueres (fill) va pronunciar un discurs remarcant l'esforç fet durant aquests 25 anys.

Aquest 2016, l'empresa de formatges artesans va ser la més guardonada de Catalunya en la darrera edició del World Cheese Awards amb sis medalles. D'altra banda, Betara també va rebre el Premi Pime a la Innovació de Carrefour Espanya. La distinció reconeix el treball de la marca en l'elaboració de nous sabors i ingredients aportant un aire fresc al sector.

 
Arxivat a