​Francesc Cucharrera arrasa al Circuit d'Osona i consolida el liderat de la Supermotard

La Miniresistència ha tingut un final molt ajustat, amb quatre equips entrant a la mateixa volta després de 3 hores de cursa

Francesc Cucharrera en acció
Francesc Cucharrera en acció | Josep M. Oliver
Redacció
13 de març del 2017
El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 12 de març, la segona prova de la Copa Catalana de Supermotard i del Trofeu Català de Miniresistència. En total, hi han participat 51 pilots, set dels quals eren de l’Escuderia Osona, que han aconseguit pujar el podi en 10 ocasions. Molt públic i jornada fresca, sense sol.

Pel que fa a la Supermotard, s’han disputat sis curses, dues per cada categoria, agrupades de la següent manera: SM1, SM2, SM3 i SM4; SM 65 i SM 85; i SM Road, que és la única de les categories on es competeix únicament sobre asfalt i no es passa pel tram de sorra.

En la categoria d’SM1, Francesc Cucharrera (Escuderia Osona) ha arrasat, amb dues victòries incontestables, i ha consolidat el seu liderat al campionat. L’han acompanyat al podi Néstor Cardona i Joan Lladós, per aquest ordre, amb dues segones i terceres posicions respectivament. En SM2 i SM3, els guanyadors, també amb dues victòries solvents a les dues mànegues, han estat Adrián Cervera (Circuito del Motor) i Fernando Urra (Mc. Ziki Team).

Protagonisme per a dos pilots de l’Escuderia Osona en SM4: el vencedor ha estat Gerard Solano, amb una victòria i un segon lloc; i Raül Torras ha quedat tercer, amb una segona i una quarta posició. Ha completat el podi, en el segon lloc, Daniel Carrau.

El vencedor de l’SM 65 ha estat Èric Fernández (Simonety School), amb Aitor Sierra (Escuderia Osona) ocupant el segon lloc, ja a molta distància.

En SM 85, victòria d’Oriol Rodríguez també sense opcions per als seus rivals.
Per últim, les dues mànegues de l’SM Road s’han decidit sota un mateix patró: victòria per a Gerard Riu (RAC MS), Carlos Miquel Daniel (Escuderia Osona) ha quedat segon i Jorge Climent, tercer.
 

La Miniresistència, amb un final d’infart Foto: Josep M. Oliver


La Miniresistència, amb vuit equips, ha tancat la vetllada. La prova ha estat molt competida i els quatre primers equips han entrat a la mateixa volta (182), després de tres hores de cursa. A més, l’equip format per Marc Ribas i Raúl Sánchez ha dominat la prova de dalt a baix, però a les últimes voltes ha tingut un problema mecànic, ha entrat al box per canviar la moto i quan ha sortit, amb les presses, ha caigut i ha cedit dues voltes als seus perseguidors, classificant-se així en última posició de la categoria Sèrie.

En la categoria Rieju-Pro, els vencedors han estat dos germans: Alejandro i Álvaro Díez. En segona posició s’han classificat Sergi Moret-Joaquim Rabionet.

Pel que fa a la Sèrie, els guanyadors han estat Pere Serra-Antonio Pericas, seguits de Víctor Climent-Carles Golano. En tercera posició s’ha classificat l’equip de l’Escuderia Osona format per Pere Bancells i Roger Bosch.
 

Consulta totes les classificacions al web Escuderia Osona