Nova convocatòria de la Beca Ciutat de Vic a la creació artística

El termini per presentar les sol·licituds i optar al premi de 6.000 euros és el 7 d'abril

Redacció
08 de març del 2017
Actualitzat a les 10:08h
L'Ajuntament de Vic convoca la vuitena edició de la Beca Ciutat de Vic a la creació artística amb la finalitat de promoure, estimular i difondre la creació artística en qualsevol camp. Aquesta beca s'atorgarà a un projecte de creació artística de qualsevol disciplina per tal que, en el transcurs d'un any, l'adjudicatari pugui desenvolupar el projecte. Els interessats poden presentar la seva sol·licitud fins al d'abril.

La Beca a la Creació Artística Ciutat de Vic està dotada amb 6.000 euros. Aquest import es farà efectiu en dues parts. El 50% es lliurarà en l'acte de proclamació del projecte guanyador i la meitat restant en el moment del lliurament del treball realitzat, amb la memòria final, i una vegada la comissió de seguiment hagi comprovat que el resultat s'ajusta al projecte.

La comissió de selecció tindrà en compte l'interès i la qualitat artística del projecte, la seva originalitat i singularitat, la viabilitat tècnica i econòmica i el grau de necessitat de l'ajuda econòmica de la beca per a la realització de la proposta. Els sol·licitants hauran de presentar la documentació a la regidoria de Cultura i Museus de l'Ajuntament de Vic ubicada a Casa Masferrer, plaça Dom Miquel de Clariana, 5.
 

La beca està valorada en 6.000 euros Foto: Aj. de Vic

Arxivat a