L'autobús que només circulava un sol dia a l'any al Lluçanès passa a la història

Se suspèn la línia Prats-Torre d'Oristà que operava cada primer dilluns de cada març

Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a la 13:41h
Tres autobusos de la flota de Sagalés
Tres autobusos de la flota de Sagalés | Sagalés.cat

L'autobús que només circulava un sol dia a l'any al Lluçanès ha passat a la història. Tal com ha informat la Direcció General de Transports i Mobilitat de Catalunya a Osona.com, se suspèn la línia d'autobús Prats de Lluçanès-Torre d'Oristà. Es tractava d'una línia deficitària que va centrar els focus mediàtic l'any passat quan va començar a córrer per les xarxes socials. Pocs usuaris han pujat en aquest autobús. Des de Transports, informen que es tractava d'una línia residual.

La línia de bus entre Prats i la Torre d'Oristà, que gestionava l'empresa Sagalés a través d'una concessió, feia tres recorreguts d'anada i tornada de Prats, per la carretera vella i a primera hora del matí. El viatge entre les dues poblacions durava 25 minuts i passava per Santa Creu de Jutglar, Sant Feliu Sasserra, Oristà i Olost. A la Torre d'Oristà parava a la cruïlla i al centre (una segona aturada es va implantar feia només uns anys).

Tal com ha informat l'alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, a Osona.com es va posar en contacte amb la Direcció General de Transport per notificar la deficiència d'aquest servei al Lluçanès. De cara la setmana que ve, hi haurà una trobada entre Ajuntament i Direcció General de Transports per discutir aquesta i altres qüestions sobre mobilitat.
Arxivat a