Jesús Calleja presenta el seu nou equip de raids a Sant Bartomeu del Grau

El presentador de televisió anirà amb el copilot de Borgonya, Jaume Aregall, i té la intenció d'acabar anant al Dakar

El presentador va provar el seu cotxe al circuit de Xevi Pons
El presentador va provar el seu cotxe al circuit de Xevi Pons | Vimeo
Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat el 03 de març a les 11:48h

Presentación Jesús Calleja Team Rallies from Jesús Calleja on Vimeo.

Aquesta setmana l'aventurer Jesús Calleja va presentar a Sant Bartomeu del Grau el seu nou projecte de raid: Jesús Calleja Team Rallies. Aquest nou projecte el portarà a participar a les proves d'Abu Dhabi Desert Challenge, el Ralli de Marroc, i a la Baja Aragón i a preparar-se pel Dakar.

El presentador de televisió començarà aquesta nova aventura a partir del mes d'abril amb l'Abu Dhabi Desert Challenge (de l'1 al 6 d'abril), i seguirà amb el Ral·li de Marroc (del 4 al 10 d'octubre) i la Baja Aragón (del 21 al 23 de juliol). Tot això, ho farà amb l'objectiu final de participar a la propera edició del Dakar o l'Africa Race.

Així doncs, els espectadors del canal Be Mad, de Mediaset, podran seguir la nova aventura del presentador en el món dels raids. El seu acompanyant serà el copilot de Borgonyà, Jaume Aregall, que tal com va apuntar Calleja "em transmet una tranquil·litat absoluta; domina la navegació i sé que és capaç d'arreglar-ho tot". "Una vegada va reparar una suspensió utilitzant el tronc d'una palmera" va remarcar l'aventurer televisiu.

Calleja va provar el seu cotxe al circuit de Xevi Pons. El vehicle que acompanyarà al presentador serà un Proto Racing amb un motor de 3.000 centímetres cúbics i 240 CV de potència a més de pesar 1.925 quilos, el pes mínim que permet el reglament.