Marina Rossell, a l'Atlàntida de Vic pel Barnasants

L'artista versiona cançons de lluita i resistència que amb el temps s'han convertit en autèntics himnes revolucionaris

Redacció
02 de març del 2017

Marina Rossell presenta les seves «Cançons de la Resistència» Foto: Marina Rossell


L'Atlàntida de Vic acull aquest diumenge 5 de març la presentació a Vic del nou disc de Marina Rossell, Cançons de resistència (Satélite k). La cantant presentarà temes mítics i plens de força, autèntics himnes d'aquests temps, cançons contra la guerra, plenes d'amor i emoció.

El concert, de les 6 de la tarda, està emmarcat en la 22a edició del festival de cançó d'autor Barnasants, on enguany Vic s'ha incorporat a la programació amb quatre concerts. Ja van inaugurar el festival Les Kol·lontai amb un espectacle al Casino de Vic.

Després de l'èxit de vendes, públic i crítica dels seus treballs d'homenatge a Georges Moustaki, Marina Rossell arriba amb aquest nou disc que s'ha realitzat amb la complicitat de l'associació catalana de dones supervivents del camp de concentració nazi de Ravensbrück. Les cançons d'aquest darrer treball tenen la voluntat de preservar la memòria de les dones retingudes al camp de concentració nazi i de retratar un moment històric i de difícil oblit.

L'àlbum, que compta amb Xavi Lloses al piano, acordió, ambient i efectes sonors, i Nico Roig a la guitarra elèctrica i espanyola, guitarró i efectes, està compost per un total de dotze temes, alguns dels quals en col·laboració amb altres artistes: Manel, Paco Ibáñez a les cançons "Cant dels partisans francesos" i "Quanta guerra!" i Enric Montefusco a la cançó "Grandôla, vila morena".

A banda d'aquest concert, l'Atlàntida acollirà el concert de l'artista valencià Pau Alabajos, el 26 de març, que aprofitarà per presentar el seu darrer treball L'amor i la ferocitat.
 

Compra l'entrada pel concert de Marina Rossell

Arxivat a