Vic neteja de la llera del riu Méder

La intervenció, que té un cost de 3.000 euros, es desenvolupa en un tram de més d'un quilòmetre, entre el pont de la C-17 i el pont del Remei, i es respectarà la vegetació autòctona

Un operari netejant la llera del riu Méder, aquest dimarts.
Un operari netejant la llera del riu Méder, aquest dimarts. | Ajuntament de Vic
Redacció
02 de març del 2017

Aquest dimarts es van iniciar els treballs de neteja de la llera del riu Méder al seu pas per Vic, en un tram de 1.300 metres que va des del pont de la C-17 i el pont del Remei. Els treballs que compten amb l'autorització de l'Agència Catalana de l'Aigua es preveu que es realitzin durant dues setmanes i tenen un cost de 3.932 euros a càrrec de l'Ajuntament de Vic.

L'actuació consisteix en una neteja i desbrossada de la vegetació existent per facilitar la circulació de l'aigua i disminuir els riscos en cas de crescudes del cabal del riu, eliminar els arbres caiguts i entravessats a la llera i l'eliminació de vegetació morta i residus sòlids que s'hi han acumulat.

El tram que es neteja des de dimarts va ser objecte d'una acurada recuperació fa 7 anys i actualment necessita aquesta intervenció per eliminar les restes acumulades durant les diferents crescudes del riu que ha sofert el Méder.
Arxivat a