Joves de l'Institut de Tona formen a gent gran en noves tecnologies

Forma part d'un projecte d'aprenentatge impulsat pel mateix centre i amb el suport de l'Ajuntament i la Mancomunitat La Plana

Durant una de les sessions d'aprenentatge
Durant una de les sessions d'aprenentatge | Mancomunitat La Plana
Redacció
01 de març del 2017
Actualitzat a les 8:52h
Un total de 25 alumnes de 4t B d'ESO de l'Institut de Tona han format a 15 persones grans en noves tecnologies al llarg de quatre sessions. Aquest projecte intergeneracional educatiu amb una utilitat social està impulsat pel mateix centre i amb el suport de l'Ajuntament i la Mancomunitat La Plana.

Des dels col·lectius implicats, joves i grans, consideren que ha estat un èxit, reforçant així noves edicions del projecte. Les demandes principals, per part de la gent gran, eren aprendre a fer funcionar els smartphones, els ordinadors portàtils i les tauletes. Durant l'activitat cada persona gran tenia un o dos joves que el "tutoritzaven" i el guiaven per tal de poder adquirir els nous coneixements.

Això ha permès que les persones grans s'apropessin més al món d'internet i la comunicació instantània. Aquest projecte, sota el títol "Tots som joves, tots som grans", ha permès a part de treballar continguts específics, fer èmfasi en aspectes més vinculats als processos, competències, habilitats i valors.
 

S'ensenyava a funcionar els telèfons intel·ligents, entre altres coses Foto: Mancomunitat La Plana
 

També s'ensenyava a funcionar els ordinadors portàtils. Foto: Mancomunitat La Plana
 

Van formar part del projecte uns 25 joves. Foto: Mancomunitat La Plana

Arxivat a