L'alcalde de Torelló carrega contra els Deixebles per les restriccions horàries i la retallada en la subvenció

Santi Vivet justifica, en un article d'opinió a "El 9 nou", la rebaixa de 40.000 a 36.000 euros per la contractació d'un tècnic | L'associació organitzadora de molts actes va protestar en la presentació del Carnaval de Torelló

Redacció
17 de febrer del 2017
Actualitzat el 20 de febrer a les 11:41h

Els Deixebles organitzen actes com el Pullassu Foto: José M. Gutiérrez


La protesta que van fer els Deixebles de Sant Feliu durant la presentació al Carnaval de Torelló porta cua. Els organitzadors (del Pullassso, Senyoretes i molts altres actes de festa major) es van queixar de la restricció horària i la retallada en la subvenció que reben per part de l'Ajuntament.

Aquest divendres, l'alcalde de Torelló, Santi Vivet els ha contestat en un article d'opinió d'El 9 nou. Vivet justifica la retallada econòmica (de 40.000 euros a 36.000, enguany) per la contractació d'un tècnic coordinador del Carnaval. Tal com explica l'alcalde, amb aquesta retallada els Deixebles es queixen de no poder fer actes culturals de qualitat, però Vivet es pregunta si es poden considerar actes culturals La Matalassada, La Porronada, el concurs de guitarra sense guitarra, entre altres.

Pel que fa als horaris, l'alcalde de Torelló explica que fins ara els actes s'havien autoritzat fins a dos quarts de 7 del matí i alguns concerts havien acabat a un quart de 8. Amb tot això es pregunta a quina hora acaba l'acte del Riminí "una activitat sense ordre ni concert". "És molt trist per un ciutadà i per a mi com alcalde veure joves que al migdia encara en porten més al cap que als peus. Quins pares volem això per als nostres fills?".

Amb aquest mateix sentit, Vivet exposa que aquesta reducció d'horaris fa referència a l'aposta de l'Ajuntament per un consum responsable d'alcohol, ja que "segons ens diuen els cossos de seguretat, a mesura que s'allarguen horaris, és quan comencen els problemes, les baralles". "Algú s'ha de començar a moure i posar-hi una mica de sentit comú", sentencia l'alcalde, que exposa que un dels altres motius principals per la presa d'aquesta decisió és el descans dels veïns.
Arxivat a