Helena Miquel presenta el seu nou àlbum en solitari a l'Ateneu de Manlleu

La veu femenina de "Delafé y Las Flores Azules" publicarà "El sol en la sombra a l'abril"

Helena Miquel
Helena Miquel | Ateneu de Manlleu
Redacció
15 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:48h

El concert començarà a les 10 de la nit. Foto: Ateneu de Manlleu


Després d'haver aparcat el seu projecte amb Delafé y Las Flores Azules, Helena Miquel inicia la seva carrera en solitari i presenta el seu nou àlbum a l'Ateneu de Manlleu. Sota el títol El sol en la sombra, aquest divendres l'artista avança les noves cançons a Osona.

En el primer concert en directe, hi actuarà la mateixa Helena Miquel (veu i baix), Marc Marés (guitarres i teclats) i Lluís Cots (bateria i teclats). El nou disc es publicarà al mes d'abril, un àlbum de cançons pop en castellà. L'àlbum es va enregistrar a l'estudi Nautilus d'Arenys de Mar durant l'hivern 2015-2016.

Helena Miquel és una cantant, actriu i periodista. Fins ara ha format part de Delafé y las Flores Azules, projecte amb què s'ha donat a conèixer al gran públic, o Elena. Com a actriu ha participat en projectes com la pel·lícula No habrá paz para los malvados o a la televisió a la sèrie La Riera de TV3.

D'altra banda, Ian Sala serà l'encarregat d'obrir el concert. L'artista empordanès proposa un country-folk que ell anomena de "pa de pagès" acompanyat d'interpretacions que passen de la calma profunda que fa pensar a l'espectador fins a l'excentricitat desbocada i total. Sala ha editat, fins ara, el disc De can Brigola.

El concert començarà a les 10 del vespre i les entrades es poden comprar a Ticketea o mitja hora abans del concert al mateix Ateneu.
 

Compra les entrades

Arxivat a