Pep Sánchez pujarà 14 vegades a Bellmunt per un objectiu solidari

Ho farà aquest dimecres en bicicleta per recollir fons per a la síndrome de Dent

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 8:27h

Pep Sánchez, amb bicicleta, en una imatge del seu bloc


L'ultra fondista de Manlleu Pep Sánchez es proposa pujar 14 vegades a Bellmunt aquest dimecres per un objectiu solidari. El manlleuenc ho farà en bicicleta per a recollir fons per la síndrome de Dent, una malaltia rara de caràcter hereditari i d'origen genètic, que afecta principalment els ronyons.

Fa temps que el manlleuenc col·labora amb la família d'un nen que pateix aquesta malaltia, per donar visibilitat a aquesta síndrome i recollir fons per a la seva investigació. Ara té un nou repte pujar 14 vegades consecutives a Bellmunt. El de Manlleu arrencarà a les 5 del matí de Sant Pere de Torelló i té previst estar 17 hores ininterrompudes sobre la seva bicicleta Orbea Alma. Acompanyaran a l'atleta a cadascuna de les pujades.

Per recollir fons, aquesta iniciativa està oberta a aficionats i seguidors a través del web Retto.com, on poden comprar "metres de desnivell" a través de la botiga, adquirint un producte solidari de la iniciativa, aportant així una donació a l'associació ASDENT. Així doncs, l'esportista espera recaptar 8.850 euros (els mateixos metres de desnivell positiu del recorregut).
 

L'esportista amb la família del nen que ajuda, en Nacho