El 20è Cau de Bruixes de Centelles, a punt

Més d'una trentena d'actes diversos, relacionats amb l'esoterisme i la bruixeria ompliran els carrers del municipi aquest dissabte | No faltarà la multitudinària concentració de bruixes i bruixots

Cau de Bruixes de Centelles.
Cau de Bruixes de Centelles. | Adrià Costa
Toni Carrasco / Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:26h
Centelles ja està a punt per la 20a edició del Cau de Bruixes. Una vuitantena de persones van omplir de gom a gom la sala d'exposicions amb motiu de la inauguració de "20 anys cercant bruixes" de Toni Carrasco, inaugurant així la programació de l'edició d'enguany. Els actes van continuar aquest dimarts amb la conferència de la coneguda tarotista Maria del Mar Tort, dins les activitats de l'Aula de la Gent Gran amb una didàctica sessió divulgativa sobre els diferents oracles existents al llarg de la història des del tarot a la lectura de mans o el pèndol.

Aquest divendres, un altre plat fort de la celebració: la presentació del llibre Centelles, terra de bruixes. La presentació es fa a biblioteca de La Cooperativa a les 7 de la tarda amb el seu autor, l'historiador Francesc Roma i el dibuixant Lluís Sardà, que ho ha il·lustrat. El llibre està editat per Edicions El Portal amb la col·laboració de l'ajuntament. Amb rigor científic i objectivitat, aquesta publicació és la primera d'aquestes característiques que surt a la llum sobre el tema de les bruixes a Centelles. El llibre explica fets reals històricament documentats il·lustrats de forma divertida i amena.

D'altra banda, a partir de les nou del vespre del divendres el Mas Cerdà serà l'escenari escollit pel ja tradicional Sopar de Bruixes i on hi prendran part un centenar llarg de persones acompanyats per la bruixa Imma del Destí i el Bruixot Rebel.

L'endemà, dissabte, el dia propi del Cau, els actes començaran a les 10 del matí i fins ben passada la mitjanit. Per a tothom, per a totes les edats, de franc i bàsicament al carrer tothom que vulgui tindrà o trobarà el seu espai màgic per gaudir d'un dissabte únic i diferent. Des de tallers per als més menuts, fins a carrers ambientats, espectacles de carrer, correfocs, exposicions, conjurs, rituals, mercat màgic amb més de vuitanta parades tematitzades i per acabar amb el joc de rol, el Joc del Llop. No faltarà la concentració de les bruixes de l'any de Centelles.

Una altra novetat d'enguany és l'espai Fòrum Centelles (Avinguda Ildefons Cerdà, 1) que organitza de forma paral·lela el seu propi Fòrum Escola de Bruixeria amb tots tipus d'actes, més de quinze en total, per a tothom i per a totes les edats. Destaquen els tallers i activitats familiars; les teràpies individuals i les conferències sobre hipnosi, registres akashics, gemoteràpia, teràpia metamòrfica, etc. Per acabar a la nit amb un concert de "cuencos tibetanos" i un particular Aquelaerre.
 

Programa d'activitats del Cau de Bruixes

Recull de galeries de fotos del Cau de Bruixes de Centelles

L'exposició es pot veure els caps de setmana fins al 19 de febrer. Foto: Toni Carrasco

Arxivat a