Xavier Baró presenta el seu darrer disc en solitari a la Jazz Cava de Vic pel Barnasants

El concert de presentació és aquest diumenge 12 febrer a les 7 del vespre

Redacció
09 de febrer del 2017

Xavier Baró


El lleidatà Xavier Baró presenta, aquest diumenge 12 de febrer, el seu 10è disc en solitari I una fada ho transmuta, a la Jazz Cava de Vic. El concert, de les 7 del vespre, està emmarcat en la 22a edició del festival de cançó d'autor Barnasants, on enguany Vic s'incorpora a la programació amb quatre concerts. Ja van inaugurar el festival Les Kol·lontai amb un espectacle al Casino de Vic.

Aquest diumenge, Baró presenta de manera oficial el seu darrer treball a la Jazz Cava. Després d'Allau d'estrelles solitàries (Millor Disc Folk de la Música Catalana als Premis Enderrock), arriba I una fada ho trasmuda, que va sortir al mercat el passat 30 de setembre i va presentar-se a Lleida i Barcelona a principis d'octubre. El treball ha estat considerat 5è millor disc de l'any segons la revista Rockdelux.

Dos concerts més

A banda d'aquests concerts (Les Kol·lontai i Xavier Baró), Vic acollirà dos espectacles més a l'Atlàntida. D'una banda Marina Rosell presentarà Cançons de resistència, el proper 5 de març; i l'artista valencià Pau Alabajos, el 26 de març, aprofitarà per presentar el seu darrer treball L'amor i la ferocitat.
 

Compra l'entrada

Arxivat a