La Fundació La Farga entrega beques a una cinquantena de joves

L'importat total becat de l'onzena edició ascendeix a uns 41.000 euros | Són residents a Les Masies de Voltregà o treballadors i fills de treballadors de l'empresa

per Redacció , 8 de febrer de 2017 a les 09:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Són residents a Les Masies de Voltregà o treballadors i fills de treballadors de l'empresa. Foto: La Farga


Aquest dilluns 6 de febrer, es va fer entrega d'una cinquantena de beques de La Fundació La Farga a treballadors, fills de treballadors i població de Les Masies de Voltregà. Concretament s'han lliurat 45 beques per a estudis superiors i 4 beques per ajuts per a casals de Nadal.


A l'entrega hi va participar el president de la Fundació, Oriol Guixà, i l'alcalde de les Masies de Voltregà, Sergi Vilamala. Guixà va mostrar-se satisfet "de poder concedir un any més beques per a estudis a 49 joves de la comarca, sabent que hem cobert el 100% de les demandes i que apostem pel futur i desenvolupament professional dels joves"

Per la seva banda, Vilamala va agrair l'entrega de Beques de l'empresa "que aposta per la formació de la seva gent més propera i que com a municipi ens en puguem sentir beneficiats". L'import total becat per a estudis superiors ascendeix a una quantitat de 40.866,91 euros i per ajuts a casals de Nadal a 238 euros.

 

Participació