Dos ferits, un dels quals greu, en ser atropellats a la carretera entre Vic i Calldetenes

Una dona de 74 anys, traslladada a l'Hospital Vall d'Hebrón | Dues ambulàncies i quatre dotacions policials es van desplaçar a l'accident que va obligar a tallar la via

Redacció
06 de febrer del 2017
Actualitzat el 04 d'octubre a les 12:51h
Un conductor va atropellar dues persones a la carretera N-141d entre Vic i Calldetenes aquest diumenge al vespre. L'accident va passar en un punt proper a la rotonda que hi ha entremig les dues poblacions.

Segons informa el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), van atropellar un home i una dona de 74 anys. La dona va resultar ferida greu i va ser traslladada a l'Hospital Vall d'Hebron. Actualment, està ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) en estat greu. L'home, ferit menys greu, va ser traslladat a l'Hospital Universitari de Vic; i a hores d'ara, ja ha rebut l'alta.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís quan faltaven cinc minuts per les set de la tarda, i s'hi van desplaçar dues ambulàncies i quatre vehicles de policia. Segons Guàrdia Urbana de Vic, els dos ancians van travessar per la carretera interurbana -que no té cap pas de vianant, fins a entrar a la zona urbana d'ambdós municipis- i el vehicle, que anava en sentit Calldetenes, els va atropellar. La carretera va estar tallada almenys una hora.
Arxivat a