El Carnaval de Torelló transforma el ball del final de la rua en un festival

ACTE es fa càrrec directament de la zona de ball, que aquest any creix en aforament, ja que comptarà amb tres espais | En la presentació de la 39a edició el teatre Cirvianum d'aquest dissabte es coneixerà el nou Rei Carnestoltes

La rua del Carnaval de Torelló
La rua del Carnaval de Torelló | Martí Albesa
Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat el 20 de febrer a les 11:47h
La nova organització del Carnaval de Terra Endins de Torelló, ACTE, fa una aposta per la festa posterior a la Rua i transforma el ball de la zona esportiva en el Terra Endins Festival. Així doncs, la festa creix aquest any en capacitat i pel que fa als espais, ja que comptarà amb tres ambients diferenciats. El carnaval se celebra el proper 25 de febrer.

Tal com explica l'organització en una nota, la zona disposarà d'un gran aforament en un espai totalment adequat i adaptat per acollir un macrofestival amb els millors dj's, performance, escenografies i bandes de versions. També comptarà amb una zona de serveis com venda de begudes, menjars, informació i atenció mèdica.

Un dels tres ambients de la nit de la disbauxa serà l'Espai Carpa, on es lliuraran els premis de la rua i també hi actuaran la banda de versions Virus i PD Ratlles. El pavelló serà el lloc per al FreakShowCircus, a càrrec d'una de les marques i promotores més potents del moment, Midnight, i la música anirà a càrrec dels seus DJ residents: Luka Caro, Ruben Rider, Madness Gangsters i Albet González.

El tercer espai serà la carpa electrònica que comptarà amb We Project Carnival amb la millor música electrònica del moment de la mà de Raul Mezcolanza, Elio Kenza, Kostha i Leqmotiv & Andi. Les entrades estaran disponibles a la web de Carnaval a partir de divendres.

Presentació de la festa i del nou Rei Carnestoltes, aquest dissabte

El format del fi de festa de la propera edició del Carnaval de Terra Endins de Torelló és un dels detalls que es donarà a conèixer aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre en l'acte teatralitzat de Presentació i Assalt al ple que tindrà lloc al teatre Cirvianum de Torelló.

Al teatre s'haurà de resoldre qui es fa càrrec del Carnaval torellonenc després que es dissolgués el PIOC, els anteriors organitzadors. També s'haurà de resoldre el misteri de la llum que tota aquesta setmana s'ha encès de forma intermitent a l'edifici de la Casa de la Vila. També es donarà a conèixer, si s'escau, la identitat del 39è Rei Carnestoltes. Si l'aspirant al tron és realment un descendent d'un Rei Carnestoltes anterior, el Falatell s'il·luminarà i podrà proclamar-se sobirà de la República de la Barrila.
 

Recull de fotos del Carnaval de Terra Endins

El cartell del nou festival Foto: ACTE


Carnaval de Torelló. Foto: Adrià Costa

Arxivat a