Sant Quirze de Besora

Sant Quirze de Besora implanta una aplicació mòbil per notificar incidències a l'equipament urbà

Els veïns del municipi també podran plantejar una consulta a través de la nova app

per Redacció , 1 de febrer de 2017 a les 12:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Quirze de Besora implanta un nou servei de consultes i comunicació d'incidències en l'equipament urbà a partir d'aquest mes de febrer. D'aquesta manera, a través de l'aplicació mòbil de Línia Verda, l'Ajuntament afegeix un nou canal de comunicació perquè tot ciutadà pugui informar dels desperfectes que detecta a la via pública o fer alguna consulta del seu interès. Es poden notificar les incidències de manera gratuïta i anònima sense la necessitat de trucar o desplaçar-se.
 

La nova aplicació també permet fer una consulta

L'aplicació està disponible tant per Android com iOS. Una vegada oberta l'app al telèfon es decideix si plantejar una consulta o comunicar una incidència. El procediment és ràpid i senzill. Per comunicar una incidència, d'entrada cal seleccionar el tipus de categoria, en segon lloc l'aplicació s'encarrega de detectar de forma automàtica les coordenades exactes en les quals es troba la persona i finalment l'usuari té la possibilitat d'adjuntar una foto de la incidència amb una breu descripció. Un cop enviada, un responsable de l'Ajuntament rep la notificació i a partir d'aquest moment s'inicien els tràmits per donar una solució a la incidència detectada. Una vegada resolta, el ciutadà rep l'avís al seu mòbil.


Una app informativa

El servei de la Línia Verda, a més de tractar-se d'un canal de comunicació directa de consultes i incidències, ofereix una àmplia informació sobre legislació mediambiental, sistemes de gestió, residus, reciclatge, contaminació acústica, etc. També serveix com a base de consulta sobre tràmits administratius, ajudes i subvencions. El web de Línia verda, és un servei de consultes i comunicació d'incidències completament gratuït on el ciutadà i les empreses del municipi poden beneficiar-se dels avantatges que ofereix sense necessitat de portar a terme cap contraprestació econòmica.


Amb la implantació d'aquest servei, l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora pretén oferir als ciutadans i a les empreses un canal de comunicació directa per tenir un municipi que compleixi les normes bàsiques de convivència.
 

Consulta la pàgina web Línia Verda de Sant Quirze de Besora

El portal web

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació