La Diputació lliura un document de la millora d'un revolt de la carretera BP-4654, a Sora

Es presenten les tasques necessàries per augmentar el radi de la corba per suavitzar el traçat i allunyar-lo de la façana de la masia El Masnou

Fàbrega entregant la informació a Locher
Fàbrega entregant la informació a Locher | Diputació de Barcelona
Redacció
01 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:15h
El diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, va lliurar aquest dimarts la memòria valorada de les obres de millora del revolt de la masia El Masnou de la carretera BP4654, a Sora, a la seva alcaldessa, Janna Locher.

El document descriu i valora les tasques necessàries per augmentar el radi de la corba per suavitzar el traçat i allunyar-se més de la façana de l’habitatge existent. La modificació del traçat de la corba comportaria el desplaçament del pal de subministrament elèctric; el servei consta de dos cables: un cable de parells, que es pot desplaçar desconnectant en la connexió existent i refent una connexió després de les obres, i un cable de fibra òptica, del qual s’haurà de fer un trasllat al pal nou.

L’actuació de millora d’aquest revolt també comportaria el reasfaltament de la zona i la col·locació d’una nova biona davant del muret de pedra. Aquestes actuacions ajudaran a augmentar la seguretat viària d’aquest punt de la carretera.