Aspencat, Ebri Knight i Doctor Prats, a la cinquena edició del BioRitme de Vilanova de Sau

El festival, que se celebra a finals d'agost, crea un transport circular entre el recinte del festival, la zona d'aparcament i Vilanova de Sau

Festival Bioritme de Vilanova de Sau, l'any passat.
Festival Bioritme de Vilanova de Sau, l'any passat. | Albert Alemany
Redacció
31 de gener del 2017
Actualitzat a les 9:49h
La cinquena edició del Bioritme Festival ja té els primers grups confirmats. La nova programació combina projectes emergents, com Doctor Prats, Hora de Joglar, Roba Estesa; i noms consolidats com Che Sudaka, Ebri Knight o Green Valley. També hi ha propostes que arriben de fora de Catalunya com Aspencat, Chotokoeu, Esne Beltza, Funkiwi's, o Mafalda.

El festival se celebrarà els dies 24, 25, 26 i 27 d'agost al mateix costat del pantà de Sau. Així doncs, segueix amb la mateixa filosofia: una trobada al voltant de l'economia sostenible, la salut natural, l'alimentació ecològica, l'activisme social i la música compromesa.

Una altra de les novetats d'enguany és la creació d'un transport circular entre el recinte del festival, la zona d'aparcament i Vilanova de Sau, que facilitarà la mobilitat entre els tres punts de referència durant els dies d'activitat al pantà de Sau.

De moment, ja es poden trobar els primers abonaments del festival a un preu especial (54 euros) fins al 30 de març, o fins a exhaurir la quantitat de que es disposa.
 

Consulta més informació

Consulta la programació

Recupera la galeria de fotos de l'any passat

Festival Bioritme de Vilanova de Sau. Foto: Albert Alemany