L'Ajuntament de Vic contracta una vintena de persones a través del Programa Treball i Formació

El programa, subvencionat pel SOC i el FSE, s'adreça a persones a l'atur majors de 45 anys que han esgotat totes les prestacions, i a persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció

Els contractes són de mig any
Els contractes són de mig any | Ajuntament de Vic
Redacció
31 de gener del 2017
Actualitzat a les 8:51h

Aquest dilluns el matí es van incorporar 22 persones amb un contracte laboral de mig any a l'Ajuntament de Vic, que se sumen a les 4 persones contractades per un any i que ja fa uns dies que estan en actiu. El regidor de Recursos Humans, Josep-Ramon Soldevila, ha donat la benvinguda als 26 treballadors que també realitzaran formació ocupacional.

El personal farà tasques de suport a obres i serveis municipals que revertiran en la ciutat i la seva ciutadania. Així doncs, 15 persones s'incorporen com a suport a l'àrea de manteniment de la via pública i dels edificis municipals; 1 persona estarà de reforç a la consergeria de la biblioteca pública; 4 faran de suport a la neteja d'escoles públiques; 5 s'ocuparan de tasques de suport administratiu; i una altra ajudarà a coordinar el Programa Treball i Formació.

El Programa Treball i Formació de l'Ajuntament ha rebut una subvenció de 294.832,50 euros del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE).

Creixement lleuger de la contractació i baixada de l'atur a Vic

Les últimes dades de l'Observatori Socioeconòmic d'Osona revelen que la ciutat de Vic segueix evolucionant favorablement en temes de contractació. Així, el mes de desembre es van tramitar 1.490 nous contractes, 77 més que al desembre del 2015. Pel que fa a l'atur, amb una taxa del 12,92%, la xifra de persones sense feina a la ciutat es va rebaixar en 348 persones el passat desembre comparant-ho amb el mateix mes de l'any anterior.
 
Arxivat a