El Grup Bon Preu incorpora carregadors de mòbil gratuïts als seus supermercats

La cadena catalana de supermercats només ho ha incorporat en supermercats Esclat, en el cas d'Osona, el de Malla

Els nous carregadors de mòbils
Els nous carregadors de mòbils | Grup Bon Preu
Redacció
30 de gener del 2017
El Grup Bon Preu ha iniciat la implementació d'estacions de càrrega per a mòbils a través d'un sistema de consignes de seguretat en els seus supermercats. La iniciativa, que inicialment ja s'ha instal·lat amb èxit en un total de 8 supermercats Esclat, pretén ser un servei de valor afegit, útil i gratuït relacionat amb les creixents tecnologies mòbils. A Osona, actualment només disposa del nou servei l'Esclat de Malla.

Càrrega ràpida i cables de tot tipus

Tal com explica la cadena de supermercats en una nota, aquests carregadors de mòbil integren tecnologies de càrrega ràpida, i hi ha cables adaptats als smartphones més actuals del mercat (MicroUSB, Lightning i Type-C) i, alhora, funcionen amb un sistema de consignes de seguretat amb pany electrònic.

El client només ha de connectar el seu dispositiu al punt de càrrega gratuït del supermercat i tancar la consigna amb el codi personal que seleccioni. Un cop realitzada la compra, pot recollir el seu terminal introduint novament el codi triat.

Per dur a terme aquest projecte, el Grup Bon Preu ha comptat amb l'empresa catalana Yupcharge, que fabrica estacions de càrrega per a mòbils des de l'any 2007. Amb aquesta iniciativa, el Grup Bon Preu pretén seguir contribuint amb la tecnologia mòbil aplicada als "supermercats del futur".