Endesa lliura bicicletes i tricicles elèctrics a Osonament

La companyia entrega sis vehicles que seran utilitzats pels professionals d'Arteté, l'empresa s'economa social de l'entitat que promou la inserció sociolaboral de persones amb problemes de salut mental

Els treballadors d'Areté incorporen sis vehicles per poder repartir publicitat.
Els treballadors d'Areté incorporen sis vehicles per poder repartir publicitat. | Albert Alemany
Redacció
26 de gener del 2017
Actualitzat a les 9:21h
Endesa va lliurar aquest dimecres dues bicicletes i quatre tricicles elèctrics a Areté, l'empresa d'economia social d''Osonament que promou la inserció sociolaboral de persones amb problemes de salut mental. Aquests vehicles serviran perquè Areté realitzi repartiment de material publicitari arreu de la comarca.

Areté fa aquest treball per a una seixantena d'empreses i entitats. L'any passat ho va fer amb furgonetes i a peu, però aquest enguany incorporarà les bicicletes i els triciles. Els vehicles que tindran ara per repartir publicitat tenen una cistella de 50 litres de capacitat i assistència al pedaleig amb un motor elèctric de 250 W que té una autonomia d'entre 50 i 70 quilòmetres i un consum estimat de 10 cèntims d'euro als 100 quilòmetres.

Areté té una plantilla de 21 persones que, a més de repartir publicitat, treballen en altres àrees com fusteria, neteja i manipulats. L'objectiu d'Areté és preparar aquestes persones -14 amb certificat de disminució per problemes de salut mental-- perquè puguin fer el salt a l'empresa ordinària.
 

Mercè Generó, gerent d'Osonament, provant el tricicle Foto: Albert Alemany