Prats de Lluçanès demana al conseller d'Interior una oficina dels Mossos d'Esquadra

El consistori va aprofitar la visita de Jordi Jané per traslladar-li diferents peticions com la d'un heliport al Parc de Bombers del municipi

Durant la reunió a l'ajuntament del municipi
Durant la reunió a l'ajuntament del municipi | Aj. de Prats de Lluçanès
Redacció
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:28h
Prats de Lluçanès va aprofitar la visita del conseller d'Interior, Jordi Jané, per traslladar-li diferents peticions. D'una banda, l'equip de govern va demanar a Jané la necessitat de dotar la població amb una Oficina comarcal dels Mossos d'Esquadra.

Jordi Jané, però, veu difícil de justificar la creació d'aquesta oficina fins que no s'aprovi l'oficialitat de la comarca. Per això, Prats va aprofitar l'avinentesa per demanar que s'accelerin els tràmits perquè aquesta reivindicació sigui possible i el cos dels Mossos d'Esquadra puguin donar cobertura a la nova comarca.

D'altra banda, aprofitant la visita a les instal·lacions del Parc de Bombers del municipi, també li van demanar al conseller que es pugui comptar amb un heliport, aprofitant la bona situació geogràfica de la població. Durant la visita, també es van repassar altres aspectes relacionats amb la seguretat del poble, a la sala de plens de l'Ajuntament.
     
Arxivat a