El Mercat del Ram de Vic ja té cartell

La fira se celebrarà entre el 7 i 9 d'abril

Cartell
Cartell | Tribu, graphic studio
Redacció
23 de gener del 2017
La ciutat de Vic acollirà aviat la seva cita anual amb el Mercat del Ram, els dies 7, 8 i 9 d'abril. El certamen és un punt de trobada per al sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania. Exhibicions ramaderes, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i concursos eqüestres o la Compra Pagès són algunes de les propostes.

Per anar obrint boca, l'àrea de Fires i Mercats de l'Ajuntament de Vic ja ha publicat el cartell, que enguany ha estat dissenyat per l'empresa vigatana Twopots design, de Xevi Esclusa i Núria Vilardell.

Segons explica Esclusa, "el cartell, òbviament, fa referència a l'activitat principal del Mercat que és la ramaderia, els productes agrícoles, maquinaria, exhibicions... i el marc floral ens recorda que deixem enrere el fred de l'hivern, i que a partir del Mercat, el bon temps i les flors formen part de la nostra vida quotidiana".

En definitiva "aquest cartell dóna la benvinguda a la primavera, que ens convida a sortir, passejar i gaudir de totes les activitats del Mercat del Ram" afegeix el dissenyador.
 

Recull de fotos del Mercat del Ram de Vic

Cartell de l'edició d'enguany Foto: Twopots design

Arxivat a