L'Ajuntament de Manresa rep Gerard Farrés, tercer al Dakar

El pilot, juntament amb la seva família, ha estat rebut per l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Jordi Serracanta

Gerard Farrés, rebut a l'Ajuntament per Valentí Junyent i per Jordi Serracanta
Gerard Farrés, rebut a l'Ajuntament per Valentí Junyent i per Jordi Serracanta | AjM
Redacció
20 de gener del 2017
El pilot  Gerard Farrés va rebre aquest dijous al vespre el reconeixement de la ciutat on va néixer. L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Jordi Serracanta, l'han rebut oficialment i l'han felicitat pel seu èxit esportiu, quedant tercer en el Dakar 2017 de motos, en nom de la ciutat. Farrés, que va visitar l'Ajuntament amb membres de la seva família, va signar el Llibre d'Honor de la Ciutat i va rebre un obsequi de mans de l'alcalde.

Durant la recepció, l'alcalde li va fer avinent la felicitació i l'agraïment pel fet d'haver contribuït a dur el nom de Manresa pel món gràcies als seus èxits esportius. Manresa és "una ciutat que fa olor de benzina", va remarcar l'alcalde, i Farrés és actualment un dels exponents principals del món del motor. Per la seva banda, el pilot manresà va agraïr també el suport i l'escalf de la ciutat.

Aquest dissabe, l'Ajuntament de Manlleu ha organitzat una rua per rebre el pilot que actualment viu en aquesta ciutat.