El Grup Bon Preu estrena un servei de compra per internet

"Esclat Online" només està disponible en tres hipermercats, entre aquests el de Vic Nord

per Redacció, 19 de gener de 2017 a les 18:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Grup Bon Preu estrena un servei de compra per Internet: "Esclat Online". La nova plataforma permet que els clients puguin comprar de manera més còmode i ràpida, en els hipermercats Esclat de Vic Nord, Terrassa i Sant Joan Despí.


La compra en línia consisteix en tres senzills passos: primer es compra a través del web, es tria el dia, l'hora i l'establiment Esclat, i es pot passar a recollir amb cotxe. En menys de 5 minuts treballadors de l'Esclat carregaran la compra al vehicle, i no caldrà fer cues.

A més, el client paga només el que valen els productes, no hi ha càrrecs extres per la preparació dels mateixos i tampoc hi ha un import mínim per fer la compra. A més, tots els productes compten amb la garantia Bonpreu-Esclat, tant en els envasats com en els frescs, i en tot moment el personal de l'Esclat està a la disposició dels clients pel nou servei. Tot i així, Esclat Online només serà gratuït fins al 31 de març d'aquest any.
 

El nou servei està disponible a l'Esclat Vic Nord Foto: Grup Bon Preu


 

 

Participació