La Farga Tub nomena Manel Antequera director general en substitució de Jordi Magnet

Magnet tancarà la seva etapa a la companyia metal·lúrgica a l'abril després de 35 anys

Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:54h

La Farga Tub, filial de La Farga, ha nomenat Manel Antequera nou director general en substitució de Jordi Magnet, que l'1 de gener va deixar el càrrec i el pròxim abril tancarà la seva etapa en la companyia catalana després de 35 anys. Segons informa l'empresa en un comunicat, Antequera porta més de 14 anys treballant en la companyia, i fins ara havia estat el director comercial de La Farga Tub, càrrec que assumirà Victor Parellada.
 

Manel Antequera Foto: La Farga

La Farga és una empresa metal·lúrgica que fabrica i comercialitza semielaborats de coure i els seus aliatges pels mercats elèctrics, envasos metàl·lics, ferroviari, conductors per la mitja, alta i molt alta tensió, tubs, automoció, macissos i conductors especials. La companyia té 3 plantes productives a Espanya, La Farga Lacambra, La Farga Tub i La Farga Rod; una als Estats Units, SDI La Farga, i dos centres de distribució de tubs de coure, un a França (La Farga Tub France) i un altre a Anglaterra (La Farga Limited).

La Farga Tub fabrica, ven i distribueix tubs de coure per als mercats de subministrament de materials de sanejament i calefacció, climatització i refrigeració, i per al mercat industrial de fabricació d'accessoris.