​Colau rep Joan Coma i li mostra «tot el suport» enfront de la censura

L'alcaldessa de la capital catalana anuncia la trobada amb una piulada i indica que han comentat "refranys, dites i interrogatoris delirants"

El regidor de Vic Joan Coma (CUP) i l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau
El regidor de Vic Joan Coma (CUP) i l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau | @AdaColau
Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:47h
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha rebut aquest dimarts el regidor de Capgirem Vic Joan Coma, acusat de sedició per demanar que es desobeeixin les institucions espanyoles i el Tribunal Constitucional durant un ple municipal a Vic fent servir l'expressió "per fer una truita cal trencar els ous". L'alcaldessa ha mostrat "tot el suport de Barcelona enfront de la censura i la judicialització".

Colau s'ha reunit amb Coma i ho ha anunciat amb una piulada a Twitter, remarcant que és "un plaer rebre Joan Coma i parlar de refranys, dites i interrogatoris delirants". S'ha referit així al vídeo que ha transcendit on es pot veure com el fiscal de l'Audiència Nacional pregunta a Coma una mitja dotzena de vegades durant la seva declaració si quan es va referir a l'expressió "trencar els ous" implicava fer una crida a "l'ús de la violència", perquè els ous "no es trenquen sols".