Roda de Ter demana ampliar l'horari i freqüència de viatges per millorar el transport interurbà d'autobús

L'Ajuntament d'aquest municipi es reuneix amb la Direcció General de Transports i Mobilitat

La reunió amb Antoni Escarrabill, Albert Serra, Pere Padrosa i Benjamí Cubillo.
La reunió amb Antoni Escarrabill, Albert Serra, Pere Padrosa i Benjamí Cubillo. | Ajuntament de Roda de Ter
Redacció
17 de gener del 2017

L'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Serveis, Antoni Escarrabill, es van reunir amb el director general, Pere Padrosa, i el subdirector general de Coordinació i Gestió, Benjamí Cubillo, de la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta trobada l'Ajuntament de Roda va demanar millores en el transport interurbà del servei d'autobusos entre Roda de Ter-Vic; Vic-Roda de Ter i Roda de Ter-Manlleu; Manlleu-Roda de Ter. Concretament, des del consistori rodenc es va presentar una proposta de millora que consisteix en ampliar la freqüència de viatges i d'aquesta manera aconseguir reduir els buits horaris, i també ampliar l'horari al vespre fins a una hora més tardana, entre altres.

L'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, explica que tot i no ser una competència municipal s’està treballant conjuntament des de fa setmanes amb l'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) per elaborar aquestes propostes de millora. La propera reunió prevista entre l'Ajuntament de Roda de Ter i la Direcció General de Transports i Mobilitat és el 10 de febrer i durant aquest mes s’estudiarà una proposta concreta de millora.

 
Arxivat a