Vic estrenarà un festival dedicat al còmic i altres ciències de ficció al febrer

L'OFIM cedeix el pavelló del Recinte Firal el Sucre per la celebració del Vicòmic i assumeix la meitat de les despeses de l'ús de les instal·lacions.

Redacció Osona.com
11 de gener del 2017
Actualitzat el 13 de gener a les 17:35h

El regidor de Fires i Mercats, Benjamí Doniga, i el director de Vicòmic, Josep Quintana. Foto: OFIM


El regidor de Fires i Mercats, Benjamí Dòniga, i el director de Vicòmic, el nou Festival del Còmic i les Altres Ciències de Ficció, Josep Quintana, van signar aquest dimarts un conveni de col·laboració per a la celebració d'aquest esdeveniment, que tindrà lloc els dies 11 i 12 de febrer al Recinte Firal El Sucre. A partir d'aquest conveni, OFIM (Organisme Autònom de Fires i Mercats) cedeix el pavelló del Recinte Firal el Sucre per a la celebració d'aquest festival, i assumeix el 50% de les despeses de l'ús de les instal·lacions.

Vicòmic, el Festival del Còmic i les Altres Ciències de la Ficció de Vic, comptarà amb la presència de destacades editorials del sector i de botigues especialitzades. Diversos autors han confirmat ja la seva assistència al festival, on signaran llibre i presentaran els seus treballs. També es faran tallers de perfeccionament i dibuix en general, així com un concurs sobre coneixements relacionats amb el món del còmic.
 

Consulta tota la informació del Vicòmic

Cartell de l'esdeveniment del febrer.

Arxivat a