Manlleu enceta les sessions de participació ciutadana del POUM parlant de medi ambient

La primera sessió (del 14 de gener) anirà seguida de la que tractarà sobre activitats econòmiques i serveis als ciutadans (21 de gener) i del model de desenvolupament urbà i mobilitat (28 de gener)

Redacció Osona.com
05 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:37h
L'Ajuntament de Manlleu encetarà el proper 14 de gener les sessions de participació ciutadana per recollir opinions, propostes i inquietuds de la ciutadana, respecte al nou Planejemaent d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Manlleu.

De fet, Manlleu divideix aquestes sessions en tres grans temàtiques: Medi Ambient i Sostenibilitat, Activitats econòmiques i serveis als ciutadans, i Model de desenvolupament urbà i mobilitat. L'Ajuntament de Manlleu va engegar el passat 13 de desembre els dos processos de participació ciutadana del passeig del Ter i del nou POUM.

Pel que fa al del POUM, es van proposar diferents accions de participació, com la realització de la web del POUM, que, segons l'Ajuntament, ha d'esdevenir un espai on trobar tota la informació relacionada amb el planejament i alhora, a través del registre de l'apartat "Opina i participa", ser el canal de recollida de suggeriments, preguntes i/o comentaris de la ciutadania.

A la web del POUM també es pot consultar el programa de participació ciutadana que es seguirà paral·lelament a les diferents fases de tramitació i d'elaboració del planejament.

Durant el mes de desembre tota la documentació ha estat a exposició pública i penjada a la web del POUM. Durant el mes de gener aquesta exposició continua i es realitzaran aquestes 3 sessions temàtiques de participació ciutadana:

- Sessió 1 – Medi ambient i sostenibilitat urbana / Dissabte 14 de gener / Museu del Ter
- Sessió 2 – Activitats econòmiques i serveis als ciutadans / Dissabte 21 de gener / Casal Cívic Frederica Montseny
- Sessió 3 – Model de desenvolupament urbà i mobilitat / Dissabte 28 de gener / IES Antoni Pous i Argila

La durada prevista d'aquestes sessions és de 2 hores, amb horari de 11:00 a 13:00 h i cada una d'elles es realitzarà en un barri diferent.
 

Consulta el web del POUM

El cartell de les tres sessions. Foto: Ajuntament de Manlleu


 
Arxivat a