El Consell Comarcal renova el conveni de recollida i acollida d'animals domèstics abandonats o perduts

El conveni s'ha renovat amb 38 municipis de la comarca i s'hi han incorporat dos nous ajuntaments: Vilanova de Sau i Rupit

El conveni s'ha fet a través de l'Associació per a la Defensa dels Animals d'Osona (ADAO)
El conveni s'ha fet a través de l'Associació per a la Defensa dels Animals d'Osona (ADAO) | Consell Comarcal d'Osona
Redacció Osona.com
03 de gener del 2017
Actualitzat a les 9:55h
A mitjans del 2012 el Consell Comarcal va subscriure, amb 41 dels 51 ajuntaments que en aquell moment formaven part de la comarca d'Osona, un conveni de col·laboració per a la recollida i acollida d'animals domèstics abandonats o perduts. Aquest conveni tenia una vigència de quatre anys (fins a 31 de desembre de 2016), renovable anualment fins a un màxim de quatre anys més, i es feia a través de l'Associació per a la Defensa dels Animals d'Osona (ADAO).

D'aquests municipis, Collsuspina n'ha quedat exclòs per passar a formar part de la comarca del Moianès, i els consistoris de Tona i Seva han decidit no demanar-ne la renovació i recuperar les competències municipals en gestió d'animals abandonats o perduts. D'altra banda, els ajuntaments de Vilanova de Sau i de Rupit han demanat d'afegir-s'hi, de manera que durant aquest mes de desembre s'han subscrit dos convenis nous.