El Vic guanya la Copa intercontinental derrotant l'Huracán de Buenos Aires

El Club Patí Vic presentarà concurs de creditors amb un deute de 2,5 milions el proper 10 de gener

L'equip guanyador amb la copa
L'equip guanyador amb la copa | Josep M. Montaner
Redacció Osona.com
30 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:21h
El Club Patí Vic va alçar per primer cop en la seva història la Copa Intercontinental, després de derrotar el Club Atlético Huracán, de Buenos Aires, per 5 a 1, aquest dijous al vespre. El partit es va jugar el Pavelló Olímpic de la capital d'Osona, que es va decantar ràpidament a favor del Vic, que va arribar al descans amb un còmode avantatge de 4-0.

En teoria, l'havia d'enfrontar el campió de la Lliga Europea, que va ser el Barça Lassa, contra el campió de Sud-amèrica, l'Huracán de Buenos Aires, però com que el Barça hi va renunciar, el seu lloc el va ocupar el subcampió: el Club Patí Vic. El club blaugrana no va voler jugar l'Intercontinental perquè la Federació Internacional de Patinatge no va accedir a posar les bases d'una competició que depèn exclusivament de la voluntat, l'interès i els diners que aporten sempre els campions europeus.

Concurs de creditors

No tot són victòries pel Club Patí Vic. Tal com ho explica El 9 nou d'aquest divendres, el club presentarà un concurs de creditors de 2,5 milions d'euros, abans del 10 de gener per la mala situació econòmica de l'entitat. Aquest 2016, el club té un deute de 2,5 milions d'euros i una investigació judicial oberta contra la Seguretat Social. L'any passat es va tancar amb 700.000 euros de dèficit.
 

Durant el partit d'ahir Foto: Josep M. Montaner

 

L'afició animant el partit. Foto: Josep M. Montaner

Arxivat a