Josep Pujadas passa el relleu de la Cambra de Comerç a Montserrat Braut

EL president sortint feia sis anys que ostentava el càrrec

Redacció Osona.com
29 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:13h

La nova presidenta de la delegació osonenca. Foto: Cambra del Comerç


Aquest dijous s'ha fet l'acte oficial de relleu a la presidència de la delegació d'Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona. L'empresària Montserrat Braut substitueix en el càrrec a Josep Pujadas, que portava sis anys exercint la presidència de la delegació d'Osona de la Cambra.

En el transcurs de l'acte, Braut ha afirmat que continuarà defensant els interessos de les empreses, per tal de facilitar la seva implantació, creixement i consolidació; amb l'objectiu que la comarca incrementi la seva activitat empresarial, millorant-ne així l'economia. També ha destacat la bona feina feta fins ara per part de Josep Pujadas, que, segons ella, no li ha deixat un relleu fàcil, però mirarà d'estar a l'alçada.

Nascuda el 1977 a Manresa, Montserrat Braut és llicenciada en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona (1999) i té un Màster en Gestió Integral de l'Aigua per la Universitat Politècnica de Catalunya (2004). La nova presidenta de la Delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona és gerent de l'empresa Eix Ambiental des del 2004. També ha dirigit programes per a la prevenció i control de la Legionel·losi per l'Administració Pública; des d'Ajuntaments, Comissaries de Mossos d'Esquadra, Centres d'Atenció Primària, Parcs de Carreteres de Catalunya, Parcs de Bombers de Catalunya o les Diputacions de Barcelona i Girona, entre d'altres.

El 2012 va rebre el Premi DELOITTE i el segon Premi INNOVACAT per l'invent d'una motxilla potabilitzadora, en reconeixement a la seva capacitat d'innovació en un sector tan important a nivell social i mediambiental com és el tractament d'aigües. Com a manresana de naixement i filla adoptiva de la comarca, ha reconegut que s'ha sentit molt ben acollida i molt ben tractada des del primer moment. Per això, ha considerat que és una satisfacció poder aportar el seu granet de sorra en la defensa dels interessos de tots els osonencs.