Tona engega una campanya per reactivar els locals comercials buits

Els centres educatius del municipi decoren els aparadors per augmentar la visibilitat

per Redacció , 28 de desembre de 2016 a les 10:44 |
Un dels aparadors decorats per l'Era de Dalt | Ajuntament de Tona
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tona, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha engegat una campanya per reactivar els locals comercials buits. Amb la col·laboració de tots els centres educatius del municipi, han decorat diferents aparadors comercials de l'eix principal que actualment no estan oberts amb la voluntat d'augmentar la visibilitat dels locals comercials buits, augmentar la circulació dels vianants per l'eix comercial principal, i millorar l'amabilitat de l'espai urbà, és a dir, més llum i evitar el trencament de l'eix comercial principal.

"A Tona... La bossa i la vida"


D'altra banda, l'Ajuntament de Tona també ha iniciat una campanya per fer les compres de Nadal més sostenibles i promoure l'ús tradicional de la bossa de roba per anar a comprar al comerç local. Durant aquests dies s'han repartit 1.000 bosses de cotó amb un disseny nostrat per fer servir en les compres diàries. Per aconseguir la bossa, cal omplir la butlleta amb 3 segells de 3 comerços diferents de la població i presentar-la a les oficines de l'Ajuntament. La campanya és vàlida fins a acabar les existències.

Aquesta iniciativa es porta a terme conjuntament la regidoria de Comerç i la de Medi Ambient amb la finalitat de potenciar les compres nadalenques a Tona tot respectant l'entorn i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

La nova bossa Foto: Ajuntament de Tona

 

Participació