​El Parc de Nadal omple d'activitats nadalenques el Collsacabra

Enguany, el programa inclou tallers per a pares i mares amb fills adolescents

Redacció
23 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:05h

Programa d'activitats.

L'Ajuntament de l’Esquirol ha organitzat una nova edició del Parc de Nadal del Collsacabra, per gaudir de les vacances nadalenques de manera lúdica i amb família.

L’oferta d’activitats al parc és variada: llits elàstics, inflables, escalada, tallers de plàstica, escalada de caixes... Aquest any també s’ha pensat amb els pares i les mares amb fills adolescents. Per aquest motiu, s’ha preparat el taller “Parlem de les drogues”, que es farà el dia 2 a dos quarts de 6, i “Actua” (taller d’aprofundiment) el dia 4 a la mateixa hora. Per aquests tallers cal inscriure's a l’oficina de l’Ajuntament.

El Parc de Nadal del Collsacabra es farà del 28 al 30 de desembre a la Carpa de Cantonigròs en horari de 16:00h a 19:00h. A l’Esquirol, el Parc de Nadal estarà instal·lat al pavelló municipal a partir del dia 1 de gener i s’allargarà fins al 4. L’horari serà de 16:00h a 20:00h (exceptuant l'1 de gener que vindrà el Patge Reial a les 19:00h a recollir les cartes dels més petits i es tancaran les activitats). El Patge Reial, a Sant Martí Sescorts arribarà el dia 26 de desembre.