Dos dècims del segon premi cauen a Vic

Cada butlleta està premiada amb 125.000 euros

Àngel Ginés Macià, propietari de l'estanc del Carrer Virrei Avilés que ha venut un dels dècims premiats.
Àngel Ginés Macià, propietari de l'estanc del Carrer Virrei Avilés que ha venut un dels dècims premiats. | Josep Maria Montaner
Redacció
22 de desembre del 2016
Actualitzat el 23 de desembre a les 8:09h
La loteria de Nadal torna a somriure Vic. El segon premi del sorteig, cantat poc després d'un quart de dotze del migdia, ha recaigut al número 04536. A la capital d'Osona se n'havien venut dos dècims: un a l'estanc del carrer Virrei Avilés i un altre a la Rambla del Passeig de Vic, a l'estanc Crivillés. Cada butlleta està premiada amb 125.000 euros.

El número també ha caigut a Barcelona, Vilobí d'Onyar, Olot, Calafell, Lleida, Esplugues de Llobregat, Castelldefels, Viladecans, Salou, Sabadell, Deltebre, Platja d'Aro, Sant Pere de Ribes, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Abrera, Vinyals i els Arcs Portbou i Falset. També a Granada, València, Madrid, entre altres.

A tots ells, esclar, cal descomptar-los un 20%, el percentatge que s'endú Hisenda per totes les butlletes premiades amb més de 2.500 euros.

Podeu seguir tot el sorteig EN DIRECTE al minut a minut de NacióDigital i comprovar si teniu butlletes premiades.

Cada català ha gastat, segons Loteries i Apostes de l’Estat (LAE), una mitjana de 58,41 euros en el sorteig extraordinari, 1,5 euros més que l’any passat. Per demarcacions, les administracions de Lleida hauran venut 133,71 euros per habitant –gràcies, en part, a les altes vendes de la famosa administració La Bruixa d’Or–; a Barcelona, 56,62 euros per persona; a Tarragona, 44,29 euros per ciutadà; i a Girona, els més modestos, 42,87 euros.
 
En total, doncs, Catalunya haurà gastat uns 438,57 milions d’euros en dècims, una xifra superior als 427,9 de l’any passat. De fet, aquest increment està en sintonia amb les bones sensacions de la major part de les administracions, que percebien aquestes darreres setmanes un augment en les vendes, sobretot a última hora. 
 

L'estanc vist des del carrer Virrei Avilés. Foto: Josep Maria Montaner

Arxivat a