La Diputació invertirà gairebé 3 MEUR en millorar la BV-5224 i la BV-5228 a la Vall del Ges

L'actuació contempla la implantació d'itineraris per a vianants i augmentar la seguretat i comoditat del trànsit rodat

Redacció
21 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:07h
La Diputació de Barcelona realitzarà la millora de les carreteres BV-5224 i BV-5228 amb diferents projectes que comprenen la creació d'itineraris per a vianants i augmentar també la seguretat i comoditat del trànsit rodat en diferents punts d'aquestes vies. El projecte va ser presentat aquest dimarts als veïns de Torelló, Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló, pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega.

El projecte de nous itineraris per a vianants amb un total de 2.430 metres s'ha dividit en quatre fases, la primera compren el tram de la Fontsanta a Sant Pere de Torelló, el segon de Torelló a la cruïlla de Sant Vicenç de Torelló, la tercera de la cruïlla de Sant Vicenç de Torelló a la nova variant de la C-37 i la quarta fase d'aquesta variant fins a la Fontsanta.

L'actuació, que compta amb un pressupost global de 2.888.393 euros i amb terminis d'execució per a les diferents fases fins a 23 mesos, significarà l'ampliació de la plataforma de la carretera per construir-hi un espai destinat als vianants, protegit per barreres.

El projecte també comprèn l'ampliació de la calçada per aconseguir els paràmetres de secció adequats a les intensitats de trànsit existents, modificació del traçat amb eliminació de dues corbes, construcció d'una rotonda a la cruïlla de la BV-5224 amb el carrer Progrés, i instal·lació d'enllumenat i balises.
Arxivat a