Esclat Gospel Singers presenta dissabte a Prats de Lluçanès el seu darrer treball

"From the heart of Africa" s'endinsa a les arrels més profundes de la música Gospel per commemorar els 15 anys d'història de la companyia

L'Esclat Gospel Singers cantarà dissabte a Prats de Lluçanès
L'Esclat Gospel Singers cantarà dissabte a Prats de Lluçanès | Imatge promocional
Redacció
15 de desembre del 2016
El proper dissabte, el prestigiós conjunt Esclat Gospel Singers presentarà el seu nou espectacle From the heart of Africa a Prats de Lluçanès. Una producció explosiva que s'endinsa a les arrels més profundes de la música Gospel per commemorar els 15 anys d'història de la companyia. 

Per vuitè any consecutiu, els alumnes de l'Institut Castell del Quer i el consistori de la capital lluçanesa organitzen la tradicional gala nadalenca, tot un esdeveniment musical a la comarca on han concorregut, en passades edicions, músics i cantants de gran renom com ara els cantants lírics Miki Mori, Carles Daza o Beñat Egiarte, així com la brillant pianista Laia Masramon i el compositor Carles Cases, entre d'altres. Fa un parell d'anys, la Coral Cardonina i el Cor Lluçaveus van estrenar-hi la Sardana del Lluçanès i, enguany, la música gospel esdevindrà protagonista amb un concert que no deixarà ningú indiferent. 
 
Després de 15 anys de concerts multitudinaris com els del Palau de la Música, el Teatre Grec, l'Auditori, participacions en la majoria de Festivals de Jazz del país, vuit espectacles de música gospel, dos musicals originals (Placa Reial i Strómboli), quatre cd's editats i dotze edicions del Campus Gospel Rajadell, l'aclamat cor Esclat Gospel Singers, liderat per Ramon Escalé, debutarà al Lluçanès l'espectacle estrenat amb gran èxit el passat novembre al Teatre Kursaal de Manresa. L'acte tindrà lloc a les 21:30h, a l'església parroquial de Prats de Lluçanès. L'import de les localitats servirà per a finançar el viatge de fi de curs de 4t d'ESO. 
Arxivat a